Bliv Spejder

Bliv Spejder

OBS: Vi har lige nu en venteliste for minigrenen (7-10 år)

Hvordan bliver jeg medlem?

Hvis du eller dit barn gerne vil være spejder, skal du skrive til info@morescospejderne.dk. Vi vil gerne vide hvor gammel du er, så vi kan finde den rigtige alders-gren til dig. For nogle aldersgrene har vi venteliste, så derfor er det vigtigt at du skriver til os og får svar på hvornår du kan komme og prøve at være med til et spejdermøde inden du bliver meldt ind. Når du står på ventelisten bliver du kontaktet med et prøvemøde så snart vi har en ledig plads.

Når vi har aftalt en dato for et prøvemøde er det vigtigt at du til første prøvemøde medbringer en seddel med dit navn, dine forældres navn og deres kontakttelefonnummer. Sedlen skal afleveres til lederen inden du kan deltage i spejdermødet på prøve.

Du kan være på prøve to gange inden du melder dig ind. Når dine forældre henter dig efter det andet spejdermødet, er det vigtigt at I får en snak med lederen om, hvorvidt du vil være spejder, for så skal du meldes ind inden du kommer til flere spejdermøder.

Indmeldelse sker via den digitale indmeldelsesblanket i DDS' medlemssystem.
Indmeldelse skal ske via hjemmesiden og blanketten kan ikke printes.

Hvad sker der når jeg har meldt mig ind?

Når du melder dig ind via den digitale indmeldelsesblanket bliver du automatisk oprettet i vores medlemsregister.
Du modtager samtidigt bekræftelsesmail på at du nu er meldt ind i gruppen.

Hvad betaler jeg i kontingent – og hvornår?

Du modtager to gange om året (forår og efterår) et elektronisk girokort, som du kan tilmelde betalingsservice. Opkrævningen om foråret gælder januar-juni, og opkrævningen i efteråret gælder juli-december. Kontingentet er 700 kr. pr. halvår for spejdere i aldersgruppen 7-16 år.
Du betaler fra den dato, hvor du er indmeldt. Dit kontingent går til at drive spejdergruppen – alle vores ledere er frivillige og ulønnede.

Tilskud til kontingent

Gentofte Kommune tilbyder tilskud til foreningskontingenter til børn og unge under 25 år i familier, hvor en eller begge forældre modtager overførelsesindkomst.
Ordningen kaldes Fritidspas og I kan læse mere om den på gentofte.dk/fritidspas.

Har du spørgsmål vedrørende kontingent, skal du kontakte kasserer@morescospejderne.dk.

Hvordan melder man sig ud?

Hvis du vil melde dig ud, skal du skrive en mail til info@morescospejderne.dk og så bliver du meldt ud fra den dato, du sender din udmeldelse.
Bemærk dog, at din udmeldelse først er gældende når du har modtaget en bekræftelsesmail.
Du vil blive opkrævet kontingent til og med den dato, du melder dig ud.