Bliv Spejder

Bliv Spejder

OBS: Vi har lige nu en venteliste for minigrenen (7-10 år)

Hvordan bliver jeg medlem?

Det er aldrig for sent at blive spejder! Hvis du, eller dit barn, ønsker at blive spejder, kan I skrive jer op her i vores medlemssystem. Du kan enten blive spejder som leder eller i en af vores fire grene:

Minier (7 - 10 år)
Juniorer (10 - 12 år)
Troppen (12 - 16 år)
Seniorer (16+ år)

Efter du har skrevet dig op vil du modtage en bekræftelsesmail inden for nogle dage. Tilmelding vil være gældende fra den dag du har meldt dig ind.

Vi har for tiden en længere venteliste på nogle af vores grene. Såfremt der ikke er plads i grenen, vil du automatisk blive skrevet på vores venteliste og få besked herom. Når du står på ventelisten bliver du kontaktet om et prøvemøde så snart vi har en ledig plads. Når vi har aftalt en dato for et prøvemøde er det vigtigt at du til første prøvemøde kommer og hilser på lederne for grenen.

Du kan være på prøve to gange inden du melder dig ind. Efter dine prøvemøder vil du blive meldt ind i gruppen. Hvis du ikke ønsker at starte til spejder alligevel skal du skrive en mail til medlem@morescospejderne.dk så hurtigt som muligt, da I ellers vil blive opkrævet kontingent.

Hvad sker der når jeg har meldt mig ind?

Når du melder dig ind via den digitale indmeldelsesblanket bliver du automatisk oprettet i vores medlemsregister.
Du modtager samtidigt bekræftelsesmail på at du nu er meldt ind i gruppen.

Hvad betaler jeg i kontingent – og hvornår?

Du modtager to gange om året (forår og efterår) et elektronisk girokort, som du kan tilmelde betalingsservice. Opkrævningen om foråret gælder januar-juni, og opkrævningen i efteråret gælder juli-december. Kontingentet er 700 kr. pr. halvår for spejdere i aldersgruppen 7-16 år.
Du betaler fra den dato, hvor du er indmeldt. Dit kontingent går til at drive spejdergruppen – alle vores ledere er frivillige og ulønnede.

Tilskud til kontingent

Gentofte Kommune tilbyder tilskud til foreningskontingenter til børn og unge under 25 år i familier, hvor en eller begge forældre modtager overførelsesindkomst.
Ordningen kaldes Fritidspas og I kan læse mere om den på gentofte.dk/fritidspas.

Har du spørgsmål vedrørende kontingent, skal du kontakte kasserer@morescospejderne.dk.

Hvordan melder man sig ud?

Hvis du vil melde dig ud, skal du skrive en mail til medlem@morescospejderne.dk og så bliver du meldt ud fra den dato, du sender din udmeldelse.
Bemærk dog, at din udmeldelse først er gældende når du har modtaget en bekræftelsesmail.
Du vil blive opkrævet kontingent til og med den dato, du melder dig ud.